Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на акумулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Конспирацията влиза в действие. Следващия левел, демек първия, акумулатори се прави за летящите чинии, след това по качество отиват за Германия и останалите страни.
    Все пак си представям как си купил акумулатор предназначен за Германия, пък летящата ти чиния не може да запали на опашката за кацане на Прелулон.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Абе каква Германия, каква западна Европа? Ако алтернаторът и диодния блок са ти ОК и зарядния процес е в норми, какъвто и да е нов акумулатор да сложиш ще си бачка.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Моята Алфетка дойде от Италия с хубав Бош, но беше 60 ампера и 540 пусков, което се оказваше малко и миналата зима трудно палеше, бавно въртеше, количката. Сега този акумулатор е на дядо ми на Ладата и е по-доволен от него, отколкото стария му искра. А на алфичката сложих най-евтиния китайски, но 72 ампера, не помня колко пусков, абе какъвто е по данните на книжката. Вече втора зима нямам проблвм с паленето и колата пали по-лесно(завърта по-бързо) от Боша. Така, че си вземи правилния като параметри и не робувай на марки, все пак всичко се прави в Китай, така че китайския е оригинален, а немския е ментак на двойна цена.
        Last edited by joluesh; d.m.y г., 07:18.

Comment

Никакви марки вече при акумулаторите. На едната сложих някакъв без никакви означения, няма лепенки, надписи- уж бил Варта. Да, ама кара 8ма година, с едно изтощаване от лампа в купето до 2 волта и тежък режим на къси разстояния. Другия ми е Фиамм, с бих казал лек режим на работа- колата седи в гараж, кара се на дълги разстояния основно. 4 години и май няма да успея да изкарам зимъска.

Comment

Първоначално публикувано от joluesh Покажи съобщение
            Така, че си вземи правилния като параметри и не робувай на марки, все пак всичко се прави в Китай, така че китайския е оригинален, а немския е ментак на двойна цена.
            Хахахаха +1

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              Конспирацията влиза в действие. Следващия левел, демек първия, акумулатори се прави за летящите чинии, след това по качество отиват за Германия и останалите страни.
              Все пак си представям как си купил акумулатор предназначен за Германия, пък летящата ти чиния не може да запали на опашката за кацане на Прелулон.
              Нещо не схващам смисъла.
              Или липсва такъв?!
              Темата е техническа, а не блатна.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Нещо не схващам смисъла.
                Или липсва такъв?!
                Темата е техническа, а не блатна.
                Именно. Че с твоята блатна история за световната конспирация не помогна на темата освен с бълването на грешна информация.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Имам едно предложение всеки да си снима акумулатора в колата с който е и да качва снимка !Така ще сме сигурни с какво кара а не да прави съчинения от въздуха и да дава акъл !
                  Разбира се ако другите са съгласни и качват снимки ще кача и аз !
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

Именно. Че с твоята блатна история за световната конспирация не помогна на темата освен с бълването на грешна информация.
                    Говори с факти, а не с махленска лексика!
                    За снимките съм съгласен!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Говори с факти, а не с махленска лексика!
                      За снимките съм съгласен!
                      Отново с твоите камъни по твоята глава.
                      Все едно аз да казвам, че няма извънземни, а ти да казваш, че има, ама ти да искаш факти от мен за отсъствието им.
                      Не е ли по-логично ти да докараш извънземното, за да покажеш, че съществуват? Риторичен въпрос. Не се напъвай натам.

п.п. Ако има такива производства, много лесно с дело в ЕС ще спечелиш много пари. Ти се досети натам дали има такова разделение.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Отново с твоите камъни по твоята глава.
                        Все едно аз да казвам, че няма извънземни, а ти да казваш, че има, ама ти да искаш факти от мен за отсъствието им.
                        Не е ли по-логично ти да докараш извънземното, за да покажеш, че съществуват? Риторичен въпрос. Не се напъвай натам.

п.п. Ако има такива производства, много лесно с дело в ЕС ще спечелиш много пари. Ти се досети натам дали има такова разделение.
                        Бъркаш желаното с реалното.
                        В ЕС отдавна ни имат за цигани и никой не може да промени това. Навлизаме в простотии.
                        Посочих моите фаворити на пазара и защо е така.
                        Че има разлика в един и същ продукт в различните страни е ясно на всички. Признаха го и от Пепси и от парфюмерийната и от химическата промишленост. Било според вкусовете на народите в региона.
                        Аз преставам, защото ми извадиха два, съвсем здрави според мен зъба преди час и съм в скандалджийско настроение.
                        Всъщност, на прасе, жена и акумулатор как случиш.
                        Фиата дойде с някакъв непознат за мен субект, напълно разреден, но го възстанових и вече втора зима се държи прилично!

Comment

Моя в момента е супер куча марка.Тия дни ще кача снимка.72 ампера.Слаб е,но е корав доста.Ако оставя някаква електроника включена 5 минути почти умира,но ако не ползвам никаква електроника на загасен двигател,нямам никакви проблеми с паленето,всеки ден е подложен на натоварен режим-кратки разстояние,никакви ядове,пали от ряз.Ако вземе да прави номера съм си намерил 74 амперов от марката ,,Hagen,, за 80 евро.Ако го взема и сложа и него ще снимам.
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

На три от четири коли ползвам Mutlu. Турски са, не знам колко са читави, но най-стария е на 3 години, и не дава никакви признаци на умора! Бившата ми 156-ца я карах 7 (СЕДЕМ) години с Искра! И тази Искра сдаде багажа, защото беше обслужваема, а аз за седем години, никога не проверих нивото на електролита. Когато спря да пали и свалих капачките, се оказа че акумулатора е почти сух... Не робувам на марки! Както ми каза преди години продавача в един магазин - ако си изкара гаранцията, акумулатора е ОК, независимо от марката! След гаранционния срок всичко е въпрос на късмет! И за да подкрепя това твърдение ще кажа, че Варта на 6 месеца ми е сдавала багажа тотално....
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Хайде аз да съм първи,че да се престрашат останалите !
                              Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                                Хайде аз да съм първи,че да се престрашат останалите !
                                Току що сложих и аз един такъв че стария почна да прави мизерии.
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X